Boost je skills 

Bij The Reef willen we bedrijven en onderwijsinstellingen helpen om hun capaciteiten in de offshore industrie te vergroten en te versterken. Opleiding en training staan centraal in ons aanbod. 

Contacteer ons

Innovatie en educatie

 
De uitbating van The Reef is in handen van vier kennisinstellingen die elk een eigen invalshoek hebben en opleidingen aanbieden. The Reef wil de technische en digitale skills van huidige en toekomstige werknemers in de blauwe economie naar een hoger niveau tillen. Om dit te bereiken gaan we verder dan de traditionele leermethodes. We zetten volop in op XR en VR. 


Introductieopleiding


Op geregelde tijdstippen bieden we onze introductie-training aan. Die geeft een overzicht van de sector en laat je proeven van de trainingsmogelijkheden met VR. Contacteer ons voor meer informatie. 

Contacteer ons

Upskill people


The Reef maakt deel uit van het investeringsproject UPSKILL. Binnen dit project investeren POM West-Vlaanderen samen met VDAB in gloednieuwe, future-proof opleidingsapparatuur die verdeeld is over de hele provincie. Denk aan industriële CNC-gestuurde metaalbewerkingsmachines, nieuwe lasateliers maar ook een VR-applicatie rond textielveredeling en een Serious game transport en logistiek. Dankzij dit materiaal kunnen mensen zich omscholen of bijscholen in deze snelveranderende speerpuntsectoren. 

Meer weten over dit materiaal

The Reef is een samenwerking van:

Met de financiële steun van: