Ontdek onze infrastructuur

Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om je een stimulerende omgeving te bieden waarin je kunt experimenteren, leren en groeien. Ontdek hier wat je kunt verwachten in onze inspirerende leeromgeving. 

Contacteer ons


VR Cave

​Onze VR-cave is een state-of-the-art projectieruimte waarin je samen met anderen een virtuele realiteit kunt verkennen. Met projecties op drie muren en stereo 3D-technologie met head tracking, kun je volledig opgaan in een virtuele wereld. Deze collectieve leerervaring is perfect voor het begrijpen van complexe offshore scenario’s en teamtraining.

Control room

De controlekamer bestaat uit een imposante wand van 6 schermen die elk met uiterste precisie worden aangestuurd door 3 krachtige computers. Dit creëert een meeslepende visuele omgeving waarin je kunt navigeren en reageren op echte scenario’s in real-time. Als bedrijf heb je ook de mogelijkheid om je eigen gespecialiseerde software te integreren om eigen in-company trainingen te geven.

VR-Playzone

Stap binnen in onze VR-playzone waar situaties op zee worden nagebootst met behulp van geavanceerde VR-sets. Eén of twee deelnemers begeven zich in een digtale wereld waar ze competenties zoals veiligheid of communicatie kunnen aanleren. De VR-beelden kunnen geprojecteerd worden op een interactief scherm waardoor anderen kunnen meekijken en -denken. Dit bevordert samenwerking en interactiviteit bij alle deelnemers bij het oplossen van uitdagingen op zee.

HCI-cluster

Bij The Reef begrijpen we de waarde van diepgaande data analyse en complexe berekeningen. Daarom bieden we een rekenkrachtige HCI-cluster aan, waarmee je de meest complexe modellen kan berekenen. Duik in big data, gegevensverwerking en data-analyse met de ondersteuning van krachtige technologie.


360° camera

Met onze 360° camera kunnen we een virtuele video genereren die je het gevoel geeft alsof je midden in de opname zit. Door het gebruik van verschillende lenzen bouwt de camera een volledig beeld van de omgeving op. Dankzij de camera kan The Reef ook zelf opnames maken die bruikbaar zijn in VR.


NAVVIS-scanner

Met onze NavVis SLAM-scanner kan je uiterst nauwkeurig 3D-modellen op te maken. Door rond te lopen met de mobiele scanner kan een ruimte heel gedetailleerd in beeld gebracht worden. Met behulp van de 3D SLAM-scanner kunnen 3D-modellen van windturbines of schepen met een grote level of detail geproduceerd worden op een snelle manier.

Bluebridge


The Reef bevindt zich in de bruisende incubator Bluebridge op het Ostend Science Park. Bluebridge biedt niet alleen een ideale setting voor ons trainingslab, maar ook de gelegenheid om vergaderzalen en ruimtes voor evenementen te huren. Of je nu een brainstormsessie, presentatie of strategische vergadering wilt organiseren, de ruimtes zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen. De nauwe samenwerking tussen The Reef en Bluebridge is een extra troef die ons onderscheidt. Dankzij deze synergie kunnen we een totaalpakket aanbieden dat aan al je behoeften voldoet. Aarzel niet om ons te contacteren voor mogelijkheden en prijzen. 

Contacteer ons

The Reef is een samenwerking van:

Met de financiële steun van: